Serdecznie zapraszamy do zamieszczania opinii dotyczących funkcjonowania naszego Obiektu.

Ośrodek Wypoczynkowy Wojków prowadzony jest od wielu lat, z pasją i pełnym zaangażowaniem z naszej strony. Jest nam niezmiernie miło, kiedy po powrocie dzielą się Państwo swoimi wrażeniami z innymi, poprzez opinie lub rekomendacje wśród znajomych. Wszelkie uwagi oraz sugestie z Państwa strony pozwalają nam na dostosowanie naszych usług do Państwa potrzeb, a także mobilizują nas do ciągłego podnoszenia świadczonych przez nas usług. Większość z Państwa sugestii już przyczyniła się do tego, że pobyt w naszym ośrodku jest bardzo miło wspominany, za co serdecznie Państwu dziękujemy.

———————————————————————————————————————————————–

WAŻNE – aby dodać opinię na Google.com należy posiadać konto oraz pocztę na Gmail bądź zweryfikowany adres e-mail przez Google.

———————————————————————————————————————————————–


———————————————————————————————————————————————–

ryju 83
ryju 83
2020-08-30
Zweryfikowana recenzja
Domii Szybowicz
Domii Szybowicz
2020-08-30
Zweryfikowana recenzja
Gorąco polecam!! Ośrodek jest rewelacyjny!! Świetna lokalizacja, widoki z okien są niesamowite🤩 ✔️ Czysto ✔️ Ciepło i wygodnie ✔️ Przystępne ceny ✔️ Profesjonalna obsługa oraz właścicielka która jest mega sympatyczna osóbką. Zapewne tam do nich wrócę! Polecam rodzinom - dzieciaki mają gdzie się wyszaleć ✌️
Marcin Marcin
Marcin Marcin
2020-08-20
Zweryfikowana recenzja
Świetna okolica, pokój przyzwoity. Na pewno tu jeszcze wrócę
Nicolas Augustyniak
Nicolas Augustyniak
2020-08-20
Zweryfikowana recenzja
Mateusz Augustyniak
Mateusz Augustyniak
2020-08-18
Zweryfikowana recenzja
Dobra lokalizacja, czysto i przytulnie. Można liczyć na wsparcie właścicieli w kwestii ustawienia sobie programu wycieczki. Polecam
fashion designer
fashion designer
2020-08-10
Zweryfikowana recenzja
Witamy Właścicielka ośrodka to niezwykła osoba,pomimo tego iż była bardzo zajęta pomogła dotrzeć do wyznaczonego miejsca.Szłyśmy we trzy głównym szlakiem sudeckim od Szklarskiej Poręby z wielkimi plecakami,gdy wyszłyśmy w Kowarach zmęczone upałem i nie pewne jak dotrzeć na Pks właśnie Pani,która prowadzi ten ośrodek zaproponowała,że nas podwiezie.Radość nasza była ogromna ponieważ rzadko się zdarza by ktoś tak z serca zaproponował pomoc.Chciałyśmy tym wpisem wyrazić ogromną wdzięczność i choć nie byłyśmy jeszcze gośćmi Ośrodka Wojków serdecznie polecamy ponieważ jaki właściciel taki ośrodek. Pozdrawiamy Panią serdecznie i do zobaczenia. trzy dziewczyny ze szlaku
Waldek C
Waldek C
2020-08-10
Zweryfikowana recenzja
Bardzo mili i pomocni właściciele, kontakt z właścicielami bez zarzutu. Pokoje czyste i funkcjonalne. Polecam
needao
needao
2020-08-07
Zweryfikowana recenzja
Czysto i schludnie.
Katarzyna Łakomiak
Katarzyna Łakomiak
2020-08-04
Zweryfikowana recenzja
Pyszne jedzenie, miła obsługa, czyste pokoje. Polecam
Marta Kita
Marta Kita
2020-08-02
Zweryfikowana recenzja